Slapen tussen de wilde dieren in Pairi Daiza Resort

Slapen tussen de wilde dieren in Pairi Daiza Resort

 • Geen transport inbegrepen

 • Vraag een offerte

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Slaap tussen de wilde dieren tijdens een verblijf in Pairi Daiza Resort. De verblijven bevinden zich in het hart van het park en kijken uit op de dieren. Kies voor een comfortabele hotelkamer in ' Paddling Bear' resort, of slaap in een luxe huisje in de 'Native Village' met uitzicht op de damherten. Vanop het terras kun je misschien wel de bruine beren zien. Toegang tot het park is inbegrepen in de prijs, gasten genieten zelf van een uur vroeger toegang.


Over Pairi Daiza 
Pairi Daiza is in 2020 verkozen tot 'Beste dierenpark' van Europa. Een bezoekje wordt dus gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Het park is onderverdeeld in 8 verschillende werelden waarin je de prachtige fauna kan ontdekken. In The Kingdom of Ganescha waan je je in Indonesië (met o.a. olifanten en komodovaranen), terwijl The Middle Kingdom, met de reuzenpandas als grootste publiekstrekker, de sfeer van traditioneel China ademt. The Land of the Cold brengt je naar de toendra en uitgestrekte ijsvlaktes en in Cambron Abbey hoor je het geritsel van vleugels en ruik je de zoete geuren van de harmonieuze tuinen. In Cambron by the Sea verken je vanuit een kasteel de wondere wereld van vissen en zeedieren. Voor een safari in Afrika moet je naar The Land of Origins en op Southern Cape ontdek je de fauna van Tasmanië, Nieuw Zeeland en Australië. En The Last Frontier wekt de sfeer op van Brits Columbia en Alaska met echte Indiase totempalen, maar vooral met wolven, beren, bevers, damherten en Stellerzeeleeuwen.

 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

 • Maaltijden: Amerikaans ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzemenu (incl. water. Als je in een Native House logeert, kan je ook kiezen voor een ontbijtbox (continentaal ontbijt) die in je woning geleverd wordt
 • Gratis wifi
 • Toegang tot Pairi Daiza, van de dag van aankomst tot de dag van vertrek en dit vanaf 9u (een uur vroeger dan het dagpubliek). Toegang na de openingsuren tot de wereld 'The Last Frontier' en 'The Land of the Cold'.
 • Bij aankomst wordt tijdens de dag voor je bagage gezorgd: ze wordt geleverd in je kamer of aan de hotelreceptie
 • Sport en ontspanning: gezelschapsspelletjes (aan de receptie van het hotel). 
 • Privéparking: hotelgasten hebben toegang tot een aparte parking

Exclusief

 • Eventuele extra uitgaven tijdens je bezoek in het park
 • TUI

 • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Slapen tussen de wilde dieren in Pairi Daiza Resort

Slapen tussen de wilde dieren in Pairi Daiza Resort

 • € Vraag een offerte

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Sarlee

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kempische Kaai 9
3500 Hasselt