Luxe met een grote L

Luxe met een grote L

Deel dit artikel

Wat betekent luxe op reis voor jou? Droom je ervan om behandeld te worden als een filmster of wil je net anoniem jouw kleine paradijs op aarde ontdekken?
Kies op welke manier we jouw vakantie omtoveren tot een Luxereis met grote L.

 

Luxe is...geen seconde stressen
Uitkijken naar vakantie is voor veel mensen ook aftellen naar zorgeloosheid. Is dat ook waar jij in de eerste plaats naar snakt? Ga dan voor een voorkeursbehandeling op de luchthaven. Een aparte balie loodst je heel wat sneller door de incheckprocedure. Daarna drink je een glaasje champagne in de viplounge. En op het vliegtuig geniet je in businessclass van extra beenruimte. Of je kiest zelf de beste plek in economyclass.

Als privacy primeert
Privacy op vakantie is goud waard. Wat denk je van een villa die geen inkijk biedt aan buren of passanten? Of hotelpersoneel dat zich discreet afzijdig houdt, tot jij hen wenkt met één woord of blik? Ook onderweg combineer je privacy met luxe. Denk bijvoorbeeld aan een privéchauffeur die je naar alle bezienswaardigheden brengt. Zo combineer je privacy bovendien met ultieme zorgeloosheid.
 

Verborgen parels voor de happy few
Een andere invulling van luxe? Kleinschaligheid. En unieke ervaringen. Want iedereen vindt het heerlijk om als enige een ongeëvenaard hotel of onvergetelijke natuur te ontdekken. Vraag ons naar die verborgen parels. Dan sturen we je naar een bed and breakfast in een historisch pand, naar een authentieke hoeve in een wijngaard of naar een romantisch zeilbootje. 
 

Van rode loper naar vipbehandeling
Op vakantie ontsnap je ook aan alledaagsheid. Geen beter moment om wat glamour aan je leven toe te voegen. Geniet eens als een filmster van flink wat luxe. Mogelijkheden genoeg:
•    Reis in een limo of helikopter naar je hotel.
•    Ga dineren bij een sterrenchef.
•    Boek een kuur in een chic wellnesscentrum.
 

Stijl en elegantie: luxeproducten
Hou je vooral van verplaatsingen in stijl? Dan gaan we voor jou op zoek naar transportmiddelen die grandeur uitstralen. Steek bijvoorbeeld de Atlantische oceaan over op de gerestaureerde Queen Mary. Of word wakker in een elegante slaaptrein, ingericht in de gracieuze stijl uit de jaren 20 en 30.
 

Geef ons jouw definitie van luxe op vakantie.  Dan gaan wij na welke extra’s beschikbaar zijn voor jouw type reis en op jouw bestemming.
 
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Sarlee

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kempische Kaai 9
3500 Hasselt